Přeji vše nejlepší

Přeji vše nejlepší

Anotace: Mám tě ráda, mami.

Svíce žhnou,
Pod datem tvým,
Rukou tvou,
A srdcem mým.

Ruce tvé nestárnou,
Srdce stále mladé je,
Starosti hoď ihned stranou,
Ať tvá tvář se usměje.

Dnes je přeci jen Tvůj den,
Kdy začlo tvé srdce být,
Tak sni si svůj velký sen,
Ať nemusíš dnes jen bdít.

Vše nejlepší má maminko,
Přeji Ti k dalším dnům,
Mám tě ráda – ne malinko,
Vrať se ke svým dětským snům.
Autor januve, 14.09.2011
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, CULIKATÁ, Mbonita, Donne, Fanosh
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí