Když.....

Když.....

Když padneš na hubu
chce to vstát
uslyšíš hudbu
oslích serenád

Když padneš na hyždě
potom jen uvidíš
běžet i hlemýždě
jsi ale k zemi blíž a blíž

Když padneš na hlavu
bolí,moc to bolí
svou vlastní popravu
ale sny se drolí

zeptám se?proč padáš?
ležet se ale nesluší
Svou hlavu Blázne zvedáš?
myšlenku i pády PŘEHLUŠÍ....
A TY PADÁŠ
PADÁŠ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.09.2011
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí