PERFEKTNĚ PROMYŠLENÁ HRA

PERFEKTNĚ PROMYŠLENÁ HRA

Anotace: ....

Lelkuje hřích
a vybírá si svou oběť
pečlivě
na zaváháních a lstích
číhá na podnět
až děsivě

promyšlená strategie
i sebemenší detail
zapadá do skládanky
kdy netušícího s lehkostí
odzbrojí a zneužije
aby ofenzívu zahájil
a skryl do tajenky
tak složité
a těžko rozluštitelné

když svými intrikami
přistrkává zdánlivě nevinné náhody
aby člověk chytil se do pasti
jako bezbranné zvíře
co bez nejmenšího tušení
neví
a nikdy nepozná
že vlastně ta náhoda
je perfektně promyšlená hra

jak obalamutit rozum
a rozvášnit city
i když si člověk myslí
že ho už nic
nemůže a nedokáže překvapit

že dokonale zná sám sebe
a má sebekontrolu
nad svými činny
a srdcem!
Autor ZILA78, 14.09.2011
Přečteno 270x
Tipy 19
Poslední tipující: Jin&Jang, Holis, ECHO PARAZIT, hloubavá, Květka Š., CULIKATÁ, la loba, Mbonita, Psavec, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....je třeba být stále ve střehu.....bystrý jako....no nevím kdo...třeba jako bystrozraký. chválit tě už nebudu.....páč si už dávno dokázal,že si maximální turbo básník.

19.09.2011 20:11:00 | ECHO PARAZIT

Perfektně promyšlená báseň...

18.09.2011 07:39:00 | hloubavá

Lelkuje hřích...hajzl jeden!!!Napsáno mistrovsky!:-)

15.09.2011 09:06:00 | la loba

Tvé básně jsou výpovědi. st

14.09.2011 20:04:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí