Klidně mi lži.....

Klidně mi lži.....

Anotace: lež je tak milosrdná......

Klidně mi lži, že se mnou zůstaneš,
že na mě myslíš i když zrovna spíš.

Klidně mi lži že, od stolu nevstaneš ,
že moji náruč neopustíš.

Klidně mi lži v lásce se všechno smí,
klidně mi lži pravdy mě ušetříš.

Klidně mi lži a všechno zůstane,
klidně mi lži ty jediná to smíš.
Autor DERALTE, 14.09.2011
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, Tacca, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí