Piknik

Piknik

Anotace: --

Pocit se vine

jako vítr k severské rovině

Není to pocit bohyně,

nýbrž zklamání duše,

odpoví srdce suše



Zima,chlad a stín

jen posílí hluboký splín

Přemýšlím nad krásou dálek,

mezitím vychladá mé kávy šálek



Nevím,co si mám myslet teď

časy jsou jako měď

snad slavík svůj let

zná velmi dobře nazpaměť



Všechno to bolí,

stromy mízou také své slzy roní

Slyším dusot koní

a také jak se včely rojí



Tento kraj má svůj ráz

Čaroděj nechal mne napospas

zlu a nebezpečí

jenž je den ode dne větší



Nechci se však vzdát svého místa

vítr jen šeptá

nebuď si jista..
Autor Kay Stziva, 14.09.2011
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tenhle piknik asi trochu znám:) ST

18.09.2011 10:53:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí