co je víc než nic?

co je víc než nic?

Anotace: .

patetický duše
z jinýho světa,
spící na nádraží
ohřívajíc si ruce hořící cigaretou,
s letištní hudbou
v uších,
trpění času
pro pár cigaret a spílání
vlastní malosti
na úkor nicoty
jen pro pár peněz
stali se z nás stvůry
podléhající ideálu
naivnosti
jenom čas, čas se směje
našemu úsilí
vyvinout se v hmotu,
pro kterou čas neexistuje ,
neumíme trpět sami sebe proto nejsme sami se sebou
domýšlivost a svrab
pod kůží sedadel
vyhřívaných za pět minut dvanáct,
strach a boj
o poslední svobodu
jenže stejně se jí lidi bojí,
hledají a hledají a
když už
tak nic
doufání vzívají
nakonec samotně sám vzíváš a
jseš línej,
jsež ožralej a
za chvíli vstáváš....

NENÁVIST

a já
že prej
kdo dává ?
nemá nic
jenom ducha
a co víc
než být nic?
Autor humus, 15.09.2011
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: zenge, Donne, la loba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čus humus. buď ses strašně změnil ty, nebo já. ale je to jiné. gud džob.

29.09.2011 20:43:00 | tenflipskáj dysfunkt

no ty dva verše jsou přesně o ranním vstávání s opicí:D

15.09.2011 12:11:00 | humus

taky nenávidim, když s vopicí vstávám, ale o tom to asi neni nebo jo??

15.09.2011 10:18:00 | Lagedama

Nějak podezřele se zlepšuješ...sakra zachvíli budeš v balíku jak Rowlingová!

15.09.2011 09:16:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí