ZTRACENEC?

ZTRACENEC?

Anotace: Co i život prodlužuje.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Každé sousto chutná jako doušek pelyňku

Jsi dospělý a v nouzi přece voláš maminku

Černý havran krouží nad hlavami ztracených

Špatný symbol party veselých kumpánů


Člověče bez humoru, stojíš v řadě bezbožných

chceš krev Kristovu a piješ víno ze džbánu

Marně se skrýváš do obřadů a řad pobožných


Věda stále cosi kuje

Zas nový poznatek tu je

Smích i život prodlužuje
Autor RU 82, 15.09.2011
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí