O jedné pohádce...

O jedné pohádce...

Anotace: Mirce a Mirkovi, Milošovi, Berenice a Jeníčkovi.

V koutcích očí
slzy mi krystalizují od pátku.
Já v pátku prožila pohádku.

Až bude chvilička
já Vám ji přečíst dám.
Děj ji napsal život sám.

Věřte mi,
že není to málo
když srdce se mi zklonovalo.
Autor Hančí, 22.11.2004
Přečteno 795x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí