DO SLUNEČNÍCH SKVRN

DO SLUNEČNÍCH SKVRN

Anotace: ....

Snová stimulace
proces povzbuzení jedince
samo únik
sexuálního vzrušení
vesmír křivolace
v onanii měsíce
v napružené tmě průnik
do hvězdy vzkříšení

povzdech večernice
v beránčím rouše
co hltá krajky sametu
a něžně drtí kraslice
zuby nehty kouše
zasněného poetu

kráčejícího
malého prince
v sublunární galaxii
do slunečních skvrn

čtyř živlů
země……..zjizvená duhová kulička….vůle
voda……..hluboká a bolavá jako zaslzené oči….vytrvalost
oheň……..spalující vášeň jako hřích….energie
vzduch…..polibek podzimních draků….hodnota

v reálnu či v ne reálnu
nebeských těles
hmotné povahy

tak….vnímej vše krásné po ránu
tak….to v sobě přelez
tak….kašli na výstrahy.
Autor ZILA78, 15.09.2011
Přečteno 269x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, Holis, ECHO PARAZIT, Donne, hloubavá, Maryje..., hatlapatla, Mbonita, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....tak dobře budu se tím řídit....dva budištáky.

19.09.2011 20:15:00 | ECHO PARAZIT

...opět moc pěkná...ST

16.09.2011 19:56:00 | Maryje...

Chlape, ty máš vrstev... Obdiv. Upřímný. st

16.09.2011 17:39:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí