Tam kde stojí čas

Tam kde stojí čas

Anotace: Věnováno paní J.S. ke druhému smutnému výročí (prosím u této básně bez komentářů,děkuji...)

Jen na tomto místě,
čas může stát,
kde zítřků není
a bolest ze ztrát
nezmizí v zapomění.
Jen na tomto místě,
jsi pořád J...,
průzračně čistá ,jak padlá rosa,
běháš si po nebi,jak víla bosa,
a místo hřebene Tvé zlaté vlasy,
podzimní vánek češe asi.
Na tomto místě,kde stojí čas,
ptáci Ti dali svůj zpěvný hlas,
abys tu zpívala o čem si sníš,
v bílých dnech,i po nocích.


Já slyším ty ptáky,tam s němi zpíváš,
a zpíváš krásně...
Autor Vanilková Ninja, 15.09.2011
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, synanceia, tato22, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí