Rvát se s osudem

Rvát se s osudem

Anotace: ... prostě, když člověk padne držkou na zem, musí najít sílu a oklepat se ... znova zakořenit a pomalu růst nahoru ;)


procházím tmou a nevěřím,
že tou dobou zlou … se něco změní …

že zůstane jen víra pevná,
v samo sebe,
daleká, ale přes to cesta levná,
na ten kousek nebe.

Kde zůstaly všechny ty naděje,
co na tom záleží,
koukám se v zrcadle na sebe,
už mě nic nezničí …

začnu se vysmívat …
… osudu … porvu se …
… bolesti … držím se …
… strachu … silný jsem …
… naději, co v dáli nalézám,
postavím se vstříc a odhodlán bojovat,
se svým životem novým co začínám …
… znova si užívat …
… už neklít … jen milovat,
nesnít … vždy jen bojovat ……. s tím parchantem … osudem ………
Autor Bajčik, 16.09.2011
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to tak - povedla se

04.10.2011 17:04:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí