Poutník

Poutník

U břehu sedím v roztrhaných šatech,
Vše co mám je vítr v dlaních,
Na konci téhle cesty,
Nechal jsem za sebou měsíční prach.

Popraskaná kůže sype se jako popel,
Vzpomínám na den, kdy jsem odešel,
Mladý a zdráv, ničím netrápen.

Po letech vracím se do trosek života,
Ze snu do pravdy.
Bez lásky, naděje. Do ohně a popela.
Autor Vombat Kšíry, 16.09.2011
Přečteno 242x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Mbonita, Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Najít místo k žití v míru je mý přání.

16.09.2011 13:47:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí