Slnečné..

Slnečné..

Anotace: .. motýle

Slnečné motýle
zotrvať
chceli len do chvíle
tlieť a hriať

kým im primaľujem
na krídla
srdiečka, záujem
je i tlak

na moje umenie
maliarske
dve srdcia rumenné
po láske

túžiace do ôk im
doplniť
každé druhým blízkym
oslniť

krídelká v pohybe
dotyky
rozmnožia, rozhýbe
drôtiky

tykadiel útlych tiel
motýľov
slnečný vietor, cieľ
rozptylov

dvojo sŕdc ostáva
neznámy
- výber z diel, zostava
s menami
Autor Petbab, 16.09.2011
Přečteno 228x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, nikoolkaaa, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Mbonita, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí