TEĎ NĚJAK NIC

TEĎ NĚJAK NIC

Anotace: .

Dřív jsem psal víc
To ještě věci se mi děli
Teď nějak nic
Když sedim doma na prdeli

Nemám co říct?
Myšlenky hlavou se mi rojí
Jen rub a líc
A spousta věcí jichž se bojím

V noci když spim
Na mojí hrudi Mora tančí
A já to vim
Zatim jsem na ni vždycky stačil

Sílu mi dej
O to Tě prosím Kristepane
Démonů rej
Kolem mě ať ustane

Vzdávám Ti dík
Svítání rozehnalo běsy
Já prosebník
Hříšník žijící pod nebesy
Autor jondys, 16.09.2011
Přečteno 333x
Tipy 10
Poslední tipující: Janna, ECHO PARAZIT, la loba, CULIKATÁ, labuť, Elisha, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nějak potom....to nevadí.

23.09.2011 18:00:00 | ECHO PARAZIT

esté - to je moc fajn čtení

16.09.2011 21:40:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí