Jak to chodí v hlavě

Jak to chodí v hlavě

Anotace: Veselá báseň o tom, jak přemýšlím.

Šaty, prsten, svatba, děti,
porod, mimi, plenky, smetí,
odpad, kontejnery, skládka,
životní prostředí, hádka.

Mysleme i na zvířátka!

Kocour v botách, přezouvání,
škola a ranní vstávání,
co na sebe? Mám na mále!
Šaty, prsten a tak dále.

Myšlenky běhají stále.

Jedna věc a za ní druhá,
hrob, myšlenka jak jsem tuhá.
Tak to často chodí v hlavě.
Na co myslela jsem právě,
přejde hned v myšlení jiné
a předešlá teze hyne.

Někdy jsem vážně nerada,
že je teď pro mě záhada,
ta scéna sestry minule,
když píšeme test z bižule.

Nepřemýšlím moc plynule.

V myšlenkách skáču, nevím jak.
Třeba jdu městem, vidím mrak,
myslím na déšť. Vodu. Květy.
Šaty! Prsten, svatbu, děti...
Autor Eva Pincová, 16.09.2011
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: Metcheque, lady oToman, Polion, jitka.svobodova, Ivo K., jondys
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt super, Evi! :D

09.12.2011 19:51:45 | lady oToman

jo!

21.09.2011 21:49:00 | tenflipskáj dysfunkt

skvělý :-)

16.09.2011 22:44:00 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí