Hrobka

Hrobka

Anotace: ...

Mladá dívka..
rudou růži nese,
Kam?...Na jeho hrob v lese.
Chodíc tou samou cestou,
každý den.
S černou vestou,
sníc stále stejný sen.
Hnědé oči pozorují staré stromy,
vypráví prý příběhy.
Ona však věří jen v jeden.
Vítr cuchrá její tmavé vlasy,
slyší hlasy...
Slza stéká po hebké tváři,
když pokládá květinu,
slunce září,
proč ale ona stojí ve stínu?
Málem totiž zabilo jejího hrdinu.
Nepřekonatelná lítost nutí ji,
přeříkávat ty stále stejná slova:
Azurové nebe,
spalující slunce.
Já však vidím tebe
v tvé kamenné hrobce.
Slunečný den-
pro tebe pouhý sen.
Spíše noční můra.
Zdálo by se,že v poklidu sníš.
Ale lidé venku ruší.
Chvilkami bdíš.
Všichni ostatní užívají dne,
ty však vidíš víko černé...
.....
Až večer,'doma' za oknem,
pozoruje s láskou les.
Konečně...zapadá slunce..
jak nádherný pocit.
Temnoty věrné
a vampýr znovu procit.
Autor Lasombra, 16.09.2011
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: René Vulkán, Azure angel, jitka.svobodova, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nechceš napsat něco optimistického? Bylo by to jistě z tvé dílny zajímavé.

17.09.2011 21:30:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí