Přemůžeš strach?

Přemůžeš strach?

Anotace: *** je to na každém z nás...

Uctivě se klaníš
před strachem,
vůbec se nebráníš
- staneš se zas prachem
co leží pošlapán
a trochu zneuctěn
- z polic jej stíráš
s otisky mnoha žen
v hříchu je sladké žít
strachem posilňován
co s tím dál uděláš?
nemusíš hledat sám
- máš Jeho podporu..
Autor kaaamiiii, 16.09.2011
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí