Strašný sen

Strašný sen

Anotace: ,,,,

Přišel ten den,
kterého jsem se bála.
Přišel ten strašný sen,
který se mi zdával.

Dávno tomu,co jsem si sváma hrála.
Dávno tomu,co jsem na vaším klině sedávala.

Srdce vám přestalo bít,
oči vyhasly
a krev přestala jit,
nechce se mi žít.

Přežila jsem ten den,kdy jste mi řekli sbohem.
Ja ještě pořád cítim vaší vůní těla,
alespoń jednou jsem vás obejmout zas chtěla.

Proč slova"máme tě rádi"byla ta poslední?
Proč se bojím, že půjdu za vámi.

Bojím se usnout,
bojím se snít,
bojím se toho,
že vás zas nabourat se uvidím.
Bojím se že se už nevzbudím,
že nebudu žít.

Slzy tečou po mé tváří
a ja hrůzu v očích mám.
Už vím čeho se tak bojím.
Bojím se toho že vás
nabourat zas uvidím.
Autor 89Rosa, 12.02.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Pokud je to osobní, tak houhám a foukám. Co více říci.. :-((

12.02.2006 17:09:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí