Jsi

Jsi

Anotace: No co k tomu dodat. Buďme rádi, že jí máme! Napsáno 17.5.2011

Jsi vznešená a tajemná,
zakuklená housenka
jsi představami lihnutá,
básníkova myšlenka.

Jsi spletitá a jasná,
za stínem své složitosti.
Jsi krásná, jsi krásná,
jsi obrazem skutečnosti.

Jsi dílem básníka,
skvost, který rozkvétá
mnoha barvami
V chaosu světa.
Autor Anura, 17.09.2011
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Lady Elleana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí