UFO

UFO

Anotace: Rýmy mi moc nejdou ale aaspoň jsem se pokusila nasat něco o ufounech ;D

Sedím v noci na balkoně pohlcena tmou
v mé malé hlavě mám myšlenku jedinou.
Vzudchem proudí divné vlny
budí ve mě napětí
a já stále sedím,koukám,čekám kdy už přiletí.

Dřímá ve mě velká touha
poznat jiné životy,
čeká mě cesta dlouhá
nedělám si trampoty.

Sedím v noci na balkoně pohlcena tmou
v mé malé hlavě mám myšlenku jedinou.
CHci už sedět v jejich lodi a z okna se smát
jjednou provždy tomuhle životu a lidem v něm zamávat.
Autor Yoko-chan, 17.09.2011
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud ti je fakt dvanáct tak je to pěkný

14.10.2011 17:12:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí