Cosi

Cosi

Anotace: takový menší pokus :D

Sem sobecká a narcistická kráva,
nikdo mě nechce tak si to dělám doma sama,
asi se v parku nechám vomrdat vod páva,
co je mi po tom že děti umíraj hladem,
nechci aby moje kunda ležela ladem.
Autor Romana666, 17.09.2011
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí