z druhé strany

z druhé strany

Anotace: ... (05)

.

Kde vane kouř z křídované natě
otáčím se za hvězdami

tvá hloubka už má tě
celou s růžemi

Bůh dnes šeptá
svoje přání

ne, nesplním je
noci chtiví občani

tváře od prachu
a nebe krvácí

možná ze strachu
se básník ulicemi potácí

a čmárá na beton
své grafiti
oči zahoří

až ho praštím
tak se zmátoří

dnes chodí Jova
a řeže písty do oleje
plíce do vzduchu

nabízí kurděje
a systémovou poruchu

z mozku teče šťáva
kost se půlce rozlomí
růže posychá

něco umře
to se stává
dech už zase utichá

svět zkysnul
a zkomiksovatěl

každé ráno
se mi stává
že mou cestu
přehradí hradba těl

.
Autor blue, 17.09.2011
Přečteno 244x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, zenge, Madanik, Dota Slunská, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí