Pandora's heaven

Pandora's heaven

Anotace: ... (03)

.

V záři krás
všech lechtivých
sklenek
sladkých
tváří

roste
moje zrůda
co unesla tě
a znásilnila na oltáři

a otáčí
se za tvou krásou

a uráží se
a vadne
pod maskou

zrůda zrůd

jíž vládne pud

do listů
ti šeptám
o setkání
o mechu a křídloví

a když mi čechráš
plachty
srdce povolí

ďábel mi tě dal
usekl mi hlavu
a každý se jen smál

a pak shořím v plamenu
chromovaných nárazníků

na značku si nevzpomenu
pod frakturou smíchu

s tvým benzínem
co mne pohání
kupředu
skrze zdi
a dál

nezemřu
jsem král

pod tvým dechem
skrývá se
pandořina skříňka

a má pera
zachytla se
jsem holubice
kterou pořezala
dýka

z tvých strachů
mám štěstí

a radost z bolesti

když v tobě kradu
zářím podlostí

zvrácenost
díky tobě

ne a ne
pentagram
a hákový kříž
se solí
sypu sobě

nic nepomáhá
alkohol je spása
bůh a svatý dar

drogy
a zapomenout
jaká krása
čistý chrám

plivni mi do tváře
pokud musíš
když chceš

můžeš mne urážet
jsem jen malá veš

ležím v sekci 1A
srdeční otrava

metal a punk
- má potrava

je to tvoje nebe
a můj ráj
pekelný

řekni mi ještě jednou
že jsem příjemný..

baaangg!

.
Autor blue, 17.09.2011
Přečteno 238x
Tipy 7
Poslední tipující: Madanik, jitka.svobodova, Nikytu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

a překousl jsem i ten metal a punk, tak se mi tvá báseň líbí

27.09.2011 01:22:00 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí