Nikdy nic nebylo perfektní

Nikdy nic nebylo perfektní

Anotace: je a není..

Užívat si popraskaný podzim
Být občas uvnitř
Dotahovat uzávěry energie

Zametat inzeráty: Máš hezký obličej
Schovaná v mýdlové bublině
Chodí po náměstí

Tahá černé světlo za prsty
Radost v rozkvětu
Řád který je mimo ně

Sešitá nevědomost pod nitrem
Cizí fotky na stole
Hořkost která sladká je

Barva rudých rtěnek které nejsou povrchní
Nikdy nic nebylo perfektní
Obrácené listy z knih

Hrdost která lepí
Namalované zážitky
Ve vlasech zabořené cizí prsty

Empatie která se stejně nezastaví
Jizvy které srostly
Mít ty křídla a jen tak mávat

Klíč který vše posunoval
Když šel a jen se pousmál..život
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 17.09.2011
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Maťa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Koukám, že máš taky přezdívku přes celou řádku, nejsme my náhodou příbuzní:-))

03.07.2015 12:49:42 | Jeněcovevzduchukrásného

Může to tak být :))

29.07.2015 14:13:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

:-)

30.07.2015 16:22:52 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí