Nechci

Nechci

Anotace: ...

Zdál se mi sen, co ukrad mi spaní
žhavý kov svírám, jen holou dlaní
a v srdci kamenném, zas tepe cit
zas osud chce mne obestřít

Ten sen, ten pocit mne náhle děsí
ta chvíle hloupé naděje
Vědomí, že jsem i nejsem ničím
strach, že se srdce zachvěje

Zas vnitřní žár, co jak oheň pálí
co ostře jak čepel zraňuje
Já nechci ji cítit, ať zmizí v dáli
ať se mě láska varuje

Nechci cítit teplo citů
ať ani slunce nehřeje
jsem prázdná, v zádech mám vraženou dýku
a duše k pomstě směřuje
Autor Acheiron, 18.09.2011
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí