Poslední vteřiny

Poslední vteřiny

Anotace: ,,,

Tak nadešel čas

můj poslední den
co končí, co začíná
snad byl to jen sen

Víc nic už nezbývá, jen touha žít
a přáním odpustíš, že musím to říct
Tvá tvář byla nadějí, tvé rty můj hřích
a život bych dala jen pro tvůj smích

Tvá něžná gesta, tvůj křik i pláč
mi byly biblí, byly můj snář
tak říkám, ač mám po zádech mráz
že duši bych dala jen pro tvou tvář

Byl jsi vždy čestný, hrdý a tak
chybil jsi vícekrát, to však každý z nás
pro mě jsi hrdina, má pevná hráz
jsi vše, co jsem si kdy jen mohla přát

Tak promiň, že jsem nic neřekla dřív
věř mi, že to takhle muselo být
je konec všech nadějí. Lásky, mých dnů
je po všem tak nech mě oddat se snu

Vím, že tě miluji i ty to máš znát
už nic to nezmění, můj král už pad
Však naposled ještě zadoufat smím
že srdce tvé je z části i mým.

Autor Acheiron, 18.09.2011
Přečteno 274x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, Gudula, Emmelia, Jean89, Findë, Gabrielle, CULIKATÁ, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná....ST

29.09.2011 17:00:00 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí