JEN PARODIE

JEN PARODIE

Anotace: Laškování s rýmem.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Jan Ruda Neruda:
Než budu pobuda
Dnešní móda
Žádná ostuda

Možná budu i poetou
Ať se mi rýmy nepletou

Chci být také s tebou
Stále krásnou ženou
Svou láskou jedinou
nepodívám se na jinou

Klečet ti u kolenou
vstát, snad mi pomohou

Sedí muška na stěně
Panebože jak mně je
O mušce psát nemusím
Jiný verš někdy zkusím
Autor RU 82, 18.09.2011
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí