Fouká ze rtů plechových

Fouká ze rtů plechových

Anotace: Když odcházejí

Sem k lesu táhne jako dřív
procesí břízek nahnutých
nebo snad babky v bílém županu
vyšly na trávu

nezbylo nic z dávných dnů
jen touha v hrudi
zajít si k modřínům

potí se pryskyřicí
na všechny vzpomínám
tichá krajina

oblohou bílé korálky
rozběhly se soumrakem
tam a zase sem

fouká ze rtů plechových
kaplička za kopcem
tklivé táhlé bim bam bim
obilím

smutek nízkých věží
cesty v podvečeru
rozpily se v šeru
Autor Magdalena Křenková, 18.09.2011
Přečteno 217x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, M3rryMarta Valenová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí