Jsi všude kam se podívám........

Jsi všude kam se podívám........

Anotace: tak to je touha a smutek

Mám plnou peřinu tvý vůně
a na polštáři vlasy tvý.
Mám bolavý srdce,
co po tvý lásce stůně,
to žádnej doktor nespraví.

Mám plnou náruč Tvojí něhy,
to je to nejvíc co můžu mít.
Jsi řeka která nemá břehy,
chci tě do dlaní zachytit.

Mám plnou hlavu tvojich slůvek,
co pohladí mě na duší.
Tak rád bych za tebou teď utek,
jenže kam mám jít netuším.
Autor DERALTE, 18.09.2011
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Krásné vyznání, zní mi jako píseň.

21.09.2011 10:35:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí