NEDOUFEJ VE ZMĚNU

NEDOUFEJ VE ZMĚNU

Anotace: O pánech politických

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Stále stejný vzorec pro nás
volby nikdy nic nezmění
nejvíc luxusu jen pro vás
jen názvy se stále mění
zákony platící jen pro nás
my podle nich mámě žít
proč taky neplatí pro vás
za nic vás nelze odsoudit

Kdy už budete mít dost
vaše nenažranost nemá konce
my obíráme jen ohlodannou kost
posloucháme jak blbý ovce
nespokojený lid v ulicích
stejně tady nic nezmění
to prázdno co máte v palicích
ve volbách se vám zúrodní

Už ani snad nedoufej
že nastane nějaká změna
ale ani z toho nezoufej
nenastane systému přeměna
Autor Double T, 18.09.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to upřimné,
o to víc to bolí,
že snadná laciná
slova jako kámen
do údolí
z ruky vinníka
o lebky vinníků
se drolí
ne víc vinných

21.09.2011 16:19:00 | ttragelaf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí