Dívka z obrazu

Dívka z obrazu

Anotace: Mám ráda malířovo dílo...

Tvé oči upřímný pohled dávají
a tvému děcku jako by chyběl smích.
Začíná jaro, zář sluneční
rozpouští letošní sníh.

Pohled máš zasněný
a zároveň bojácný.
Jako by ses bála toho
kdo štětcem plátno hladil
aby barvami mohl ztvárnit tvou tvář
však chybí, chybí jí zář.

Visíš na stěně a z obrazu hledíš na mě
i na lidi, kteří kolem tebe projdou
možná jen málo, málo si tě všimnou.
Někteří z obrazu utřou prach
a ostatní ztrácejí se v tmách.

Ty z obrazu nemůžeš vstát a jít
já hledím na tebe a chci tiše zašeptat...
Jednou bych chtěla dívko
možná tebou být.
Autor M3rryMarta Valenová, 18.09.2011
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Magdalena Křenková, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí