Kanada

Kanada

Anotace: ab

Kanada

Za každou novou větví
Se s chutí celý otočím
Byť rozpůlí mne ve dví
Tuhletu bolest vždycky ctím

Pokaždé při rozbřesku
Na světlo čekám poklidně
Tak jako jiní přezku
Já povolím své koruně

Jsem jenom básník samouk
Co chtěl by vyrůst do proluk
Jež zanechali velcí

Jsem Platan s listy javoru
Co mohutně jde nahoru
Kam? No k slunci přeci…
Autor trentatre, 18.09.2011
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: TetaKazi, chicacheca, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak od whitmana :)

18.09.2011 20:58:00 | chicacheca

Pro mě dobré a příjemné na počtení ST!*** za obsah.

18.09.2011 18:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí