TĚŽKO SE TO POPISUJE

TĚŽKO SE TO POPISUJE

Anotace: ....

Spalující vášeň
v hladině vnitřní krásy
podmanivou touhou
něžně unášen
do životodárné oázy
kde city mě přemohou

to láska zapletla do mě kořeny
jako strom do středu země
když vyraší mu pupeny
jako něco úžasného ve mně

jako když v žilách
koluje obrovský příliv naděje
jako když sníš o nádherných vílách
a štěstí se na tebe usměje

jako když srdce v tepu valčíku
roztančí celý tvůj svět
a tu ztracenou lunu romantiků
nádherná noc vrátí zpět

těžko se to popisuje
těžko hledají se ta správná slova
jak vyjádřit
co člověk opravdu cítí
když upřímně miluje
těžko se to vysvětluje
ta hloubka pocitově snová
co nejde spatřit
i když očí ti štěstím jiskří
a láska tvou auru lemuje.
Autor ZILA78, 18.09.2011
Přečteno 251x
Tipy 17
Poslední tipující: Jin&Jang, ECHO PARAZIT, Holis, Donne, CULIKATÁ, la loba, Mbonita, Dota Slunská, zenge, hatlapatla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je sice možný,že se to špatně popisuje....ale já sem se do tý hloubky ponořil naplno....brilantní výběr slov.

21.09.2011 20:25:00 | ECHO PARAZIT

:-))

19.09.2011 12:02:00 | la loba

..škoda že si to už nepamatuju ;)

18.09.2011 21:04:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí