Něco naléhavého mě donutilo otočit se

Něco naléhavého mě donutilo otočit se

Anotace: :-)))

Něco naléhavého mě donutilo otočit se
Jak dlouho tu asi sedíš a pozoruješ mě?
Rychle se ohlédnu
Ne, na monitor nevidíš
Tak co znamená tvůj potměšilý pohled?
Cítím, jak mi rentgenuješ mozek
Proti své vůli se zardím
Do svědomí mi doufám nevidíš!
Nakláníš hlavu a vysmíváš se mi
Tu čokoládu, co jsem vzala Radečkovi, zase vrátím
Ještě jsem ji nenačala
Podívej…
A o té oděrce na autě,
kterou jsem zamaskovala lakem na nehty
o té vědět nemůžeš
nebo ano?
Možná tě zaujalo něco na mé vizáži
Nenápadně kouknu do zrcadla
Šklebí se z něj Salvator Dali
Schválně jsem ho pověsila proti zrcadlu,
Abych ho měla dvakrát
Ale na sebe nevidim
Nemám čas se zkoumat
Ty vyčkáváš…
Začínám být nervózní
Nejlíp bude, když se tě zeptám
Hezky na rovinu
Rázně otevírám okno a…
Počkej, kam letíš?
Zírám na rozkmitanou větvičku,
Na které jsi ještě před chvílí seděl
A je mi najednou


Smutno
Autor reinka, 18.09.2011
Přečteno 292x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, opravdu zajímavé podání, malý úryvek, či dění... ale opravdu se příjemně četlo a tak... Vítej na Liter.cz!

25.09.2011 22:15:00 | NikitaNikaT.

Zajímavý text, který mě bavil číst.

18.09.2011 22:08:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí