Pain and love

Pain and love

Anotace: ... (09)

.

Je to bolest

co se kroutí

s každou vlnou

je to samolibost

co roste

s rosou ve trávě

je to prázdno

co zní

mi po Tobě

je to zklamání

je to strach

je to nářek

je to chuť

skončit ve hvězdách

jsi to zase Ty

a jsou to

všechny ty vzácné

momenty

krásy a štěstí

co se vykupují

obrovskou bolestí

ani podzim nemá tolik listí

a kaštanů

jako moje duše prýští

a prosí

po ránu

je to smrt

je to konec

je to začátek

jsi to Ty

úsměv

za který

bych utrácel

je to všechna krev

všechny stromy

všechna zář

všechny louky

a pod očima..

vždyť to znáš..

je to plné nebe

a zatoulané štěstí

je to srdce

plné Tebe

a všechny kopance

a rány pěstí

je to nářek

co křičí

mi do uší

je to pár slov

co nikdo nikdy neřek

je to jed pro oči

jsi to zase Ty

.
Autor blue, 19.09.2011
Přečteno 262x
Tipy 15
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Donne, Anewue, Petbab, labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí