Andělům když rozsvěcí hvězdy.. (=k obrazu=)

Andělům když rozsvěcí hvězdy.. (=k obrazu=)

Anotace: pro štěstí

Nádechem slunce skotačí
je asi v duze létací
kam chce jít
mrak co má mžít
za obzor jako tuláci

tančit
nebo netančit
a pocit
oceán živoucí

červeň vzít a s ní rozeznít
hřejivou v korálcích v notách mít
hýčkat ji
a krásně ochočit
s tajemstvím stopu zachytit

kapkou sem
druhou kapku tam
puntíky
na rtech rozjásám
v záři sen
nebo jen se zdám
úsměvem
anděla přivítám

krok a krok
paprsku líbací

na louce
loďky i modrásci
připlují deštiví beránci?

*

začít zas
vzkřísit darem tras
rozvonět jasem půvabná
vždyť i láska je záhadná
má..
i rosy kvetoucí
jitřníčci chvíle

svítají radostí houfují se blíž harmonie
krajině ještě v tichu sivém
černovlásce milé
šeptají před úsvitem
básnířky..vody živé

andělům když rozsvěcí hvězdy
pro nové cesty
pro naděje a cíle..
Autor J's .., 19.09.2011
Přečteno 349x
Tipy 21
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Maryje..., René Vulkán, jvacl, Emmelia, střelkyně1, Stoneman, Niky88, prostějanek, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Barvité, povedené

26.09.2011 22:24:00 | René Vulkán

krása...pohladila:)

23.09.2011 20:04:00 | střelkyně1

pohladila...andílci...je krásné je mít u sebe

21.09.2011 15:00:00 | Štěstěnka

Tahle mě vynesla na křídlech až do nebes...škoda že pes zaštěkal nečekaně a já se zas válím v bahně:-)))

19.09.2011 11:25:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí