S KÝM K ÚSPĚCHU JÍT

S KÝM K ÚSPĚCHU JÍT

Anotace: Vybrat sobě celoživotního partnera je někdy problém. Poslouchejme tedy jen své srdce.

Když cíl se do mysli vkrádá,
a úkol jasně zní,
má duše se již nehádá,
prostě jen rychle jde k ní.

Je to žena, která mne vede,
je to žena, co rozumí mé duši,
je to žena, která mne k úspěchu svede,
je to žena, které úsměv sluší.

Na druhé straně však jiná žena mává,
chce také se mnou životem jít,
na srozuměnou mi svým rozumem dává,
že s ní dobře se také budu mít.

Co však zvolit a vybrat sobě?
Jít za starší nebo mladou?
To se nedá říci v každé době,
která bude tou pravou.

Však srdce brzy každému říci má,
co dělat a činit,
která bude vyvolená Tvá,
která se bude Tvému srdci líbit.
Autor Juss-Berry, 19.09.2011
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí