Jan a já...

Jan a já...

Anotace: možné setkání...

Arbesák se kvapem blíží
Do hospody oba míří
V putice se chopí zbraní
S pulitrem vědí, jak na ní…

Žízeň, to je mrška žhavá
Jak na ní, je otázka…
Napiš si své rekviem !!!
Vyhrajeme jenom s tím,
Že ho všechen vypijem !

Jan pije Becher a já vodku
Pivo si dáme,
Místo utopenců
K snědku…

Odpovědí se linou
Z našich úst
Za všechno může
Dlouhý Alkoholův půst

Pak oba svorně
U stolu spočnem
Není naše tužba
Dokud nás nevykope
Putiková služba…
Autor v.hercik, 19.09.2011
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí