Všetko svoj význam má

Všetko svoj význam má

Nesmelý šakal brázdi
v rujinách bez príčiny
Nehľadí opodiaľ
nečaká ako iný
Úškľabkom prekoná
neštastia, beznádeje
a vietor vznešený
do plachiet tíško veje
Tú pieseň neochvejnú
s driemotou
túžbou
Viem
...
Až raz ho zavialo
v neznámy kraj
Až raz sa ohliadne
nesmelo vraj
Až potom pochopí
všetko svoj význam má
A možno uverí
veď s pokorou sa dá
prejsť rovnako
dlhú cestu
...
Autor TedelyBear, 19.09.2011
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: horča, hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí