ŠEPTÁM TI DO VLASU

ŠEPTÁM TI DO VLASU

Anotace: šeptám

pohladím krásnou tvář co tiše mlčí
jsou věci,k smíchu i pláči
potom jen bolest stačí
a pláči i rváči
je to jen pohádka
co otevírá vrátka
potom ti v náručí posnídám
krajinu smutku vyhledám
roztaješ jak vločka
i kočka se dočká
najdu tě po paměti
vždyť čekat se oplatí
bez koňských opratí
co tiše měsíc stráží
jak ticho,jak zaváží
řeknu ti lásko,řeknu ti znám
tajemství tváří
je láska zrcadlo,je láska klam
co nepoznám.....
já šeptám času
já šeptám ti do vlasu.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 20.09.2011
Přečteno 467x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hloubavá, isisleo, Matsuyama Tatsuko-chan, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, la loba, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozoruhodná, procítěná, moc se mi líbí...*:)

25.09.2011 14:38:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí