PCHE

PCHE

Anotace: ...

***


Kolikrát ti budu opakovat
ne ne ne
tráva plná kopretin za sluneční záře
fuj
mrkni do kalendáře
2011
ne

Nahraně pořád jen na hraně
necítíš
klišé s rybím zápachem
fuj
nestraš pořád strašákem
2011
jo

Ty to nikdy nepochopíš nebo co
utíkej
s dobou která chvátá je
pche
láska s trochou orgie
2011
že

Co já? Co ti po mně vlastně je

Jó miluješ ale to je přece tvoje lež
chceš
tak dělej a ne že ne
no tak
však pták tě stále miluje
2011
e

A já? Já se smířím s novotou

Hele vole super špica ne
he
vono na tom vlastně něco je
když se jen tak
jen tak nějak jen tak nějak obcuje
aj
2011

Že prý je … pche

Hipís
pokrytecká hostie …

***
Autor WAYWARD, 20.09.2011
Přečteno 245x
Tipy 23
Poslední tipující: piťura, Maryje..., PIPSQUEAK, ECHO PARAZIT, Holis, labuť, zenge, Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jo ty si mě tímhle dílkem pěkně vyprovokoval....dva bludištáky.

21.09.2011 20:07:00 | ECHO PARAZIT

jo to mám rád
...snad
st

20.09.2011 22:42:00 | zenge

Jekyl a Hyde..snad
lepší je nekecat
a být chlap...že Francisco:-)
rozumíme si
a Ty chlap..ten pravej jsi:-)

ST

20.09.2011 21:33:00 | Mbonita

Dual-Half

20.09.2011 15:27:00 | Petbab

hovory s DH (.. druhým Já)

20.09.2011 15:01:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí