Zkouška

Zkouška

Anotace: Mnohé člověk v životě okusí...

Zkus to jinak bez pláče a bázně
vždyť jde to i rázně.

Tak už zapomeň na to, co bylo
čekej a připravuj, co bude.
Vždyť na tebe to štěstí
také zbude.

Nenech se zahnat do kouta
na to si pořiď kohouta.
Řekni už konečně dost
určitě na tebe čeká i radost.

Vždyť žít je tak krásné
určitě to znáš...
Vždyť skládáš básně :-)

Konečně ses probudila.
Ne?
To byla chvilka milá
škoda, ale zkus to ještě raz
vždyť nejsi žádný sráč!
Autor M3rryMarta Valenová, 20.09.2011
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: Magdalena Křenková, Emmelia, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedená

24.09.2011 19:45:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí