Basta fidli

Basta fidli

Anotace: stačí tak málo.

Sbírka: Zklamání.

Končí má zvídavost.

A ty jsi řekla jednou dost
sušená švestka
neb ohlodaná stará kost
tak skončil jsem
já starý,
i potřeby mě stačí malý.
Nažrát se a praštit ssebou
jak zima mi je, nohy zebou.

Dolítal pták
polámaná křídla
dobublal pramen
léčivá vřídla.

Konec
basta fidli.
Stačí jen to
že mám svou židli.
Autor Paulín, 20.09.2011
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Kars, Mbonita, Donne, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi skromný

26.09.2011 20:58:00 | Kars

velmi rezolutní...
někdy stačí malé radosti
abychom unesli velká břemena...

21.09.2011 19:48:00 | Mbonita

Na konec basta fidli je vždycky brzo...

21.09.2011 09:41:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí