Tlak

Tlak

Anotace: ...

Sbírka: Ztracená...

Jen tichá výčitka
se zvolna
snáší k zemi
křečovitě
v zaťaté pěsti
ke křiku a hněvu
jsme ve svých
myslích odsouzeni
a pak po náhodě
pomůže jen
štěstí
...
Zkus zvolna dýchat
a vyhnout se všemu tlaku
zkus spolknout hněv
a zvolna ho smíchat
s dobrou náladou
zkus se do téhle fáze
dostat sám
a bez nátlaku
lidi kolem Tebe
Ti snad pomohou
...
Autor TedelyBear, 21.09.2011
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Donne, strašidýlko-střapatý, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,někteří jistě pomohou...a rádi...

21.09.2011 15:20:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí