Cikády, tráva a moře

Cikády, tráva a moře

Anotace: byl jsem na rekreaci u moře..

Srkám čaj
mnohobarevný opar v černobílém
obraze
hry světla a tmy, vznášející se nad
mojí hlavou s morbidním úsměvem!
Uletěla mi
jako nafouklý balón.
Slyším jak jemně ševelí
tráva
Chichotající se hodiny
jsou hejna
netopýrů i
můr

Mračna s nevinným úsměvem
večeří oblohu, jakoby se nic
nedělo.

Nic se neděje

Třískl sklenicí,
v střepy časových
jednotek,
sklenice se proměnila v
tíseň,
Nervozita
lidí s rozumem
dávaj zkušenosti,
který nezáleží na
počtu rozbitých sklenic

Aktivní cikáda myslím..
Autor Lamorte, 21.09.2011
Přečteno 294x
Tipy 18
Poslední tipující: Emmelia, temný skřítek, Víla, 11477, Lexisa, Donne, WAYWARD, Stoneman, CULIKATÁ, Manstein, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super neotřelá slovní houpačka

29.09.2011 22:46:00 | Lexisa

Třískl sklenicí,
v střepy časových
jednotek,

už jen za to ST! Dobře napsané :)

21.09.2011 15:47:00 | xoxoxo

Tak to byla zajimavá rekreace;-)

21.09.2011 15:36:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí