Šoférský blues

Šoférský blues

Anotace: ....každej kdo se živí jako řidič to moc dobře zná.....

Snídám jen černý kafe
a pár rychlejch šluků z cigára,
když tady nejsi se mnou lásko,
tak kdo se o mě postará???

Potom už světla mýho nákladáku,
jak ostrá dýka řežou tmu.
na předním skle, vidím tvý krásný oči
a tak mám pocit že jsi tu.

Až dojedu tam, kam namířeno mám
a motor přestane příst píseň svou,
já na volantu budu ti psát dopis
slova poletí za tebou.

Pak přijde pátek, do tvé náruče se vrátím
a řeknu lásko byl jsem tak moc sám.
Pod tvými doteky pojem o čase ztratím,
jsem tolik vděčný že tě mám.
Autor DERALTE, 21.09.2011
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Donne, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí