Nikdo by nebrečel o půl desátý

Nikdo by nebrečel o půl desátý

Anotace: Noc, nebe, jen já

Přetnula podvečer
noc stáhla rolety
nikdo by nebrečel
o půl desátý

sáhla jsem do nebe
schroustala patníky
proto ta temná noc
obloha nesvítí

na patru lechtá mě
z vozu oje
chechtám se do mraků
do pokoje

přetnula podvečer
noc stáhla rolety
měsíc se rozbrečel
o půl desátý
Autor Magdalena Křenková, 21.09.2011
Přečteno 275x
Tipy 9
Poslední tipující: Donne, labuť, M3rryMarta Valenová, Mbonita, Nikotin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí