UPROSTŘED SLOV

UPROSTŘED SLOV

Anotace: ....

Uprostřed slov
zachytily se němé bariéry
jindy tak hlučného rozhovoru
takové chladné odmlčené pasáže
co odrážely jako oblázky
hozené do řeky
kde s lehkostí
klesaly až ke dnu

jako to dusno v místnosti
a ponurá atmosféra
s vůní zápasu

a vyřčená sprostá slova
visí v průvanu
kde nejdou vyvětrat
ani vrátit

a tak plují
v tetelící se křeči
kde zachytávají se
znovu
a znovu
do úst
odkud se odrážejí
a způsobují
ještě větší a větší bolest

slova ve zlosti tak upřímná
tiše bolí
snad ještě víc než facka
snad ještě víc než pravda.
Autor ZILA78, 21.09.2011
Přečteno 296x
Tipy 26
Poslední tipující: Jin&Jang, hatlapatla, ECHO PARAZIT, modrá..., labuť, Donne, zenge, CULIKATÁ, Mbonita, la loba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kamaráde máš můj velkej obdiv....hele nehraju tady na city ani ti nelezu do zadku....ale tohle bylo napsáno tak pravdivě až mě to dojalo....a to sem velkej kluk.

24.09.2011 00:24:00 | ECHO PARAZIT

lidé jsou majáky uprostřed slov
a někdy i skutků

21.09.2011 21:20:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí