To ty...

To ty...

Anotace: Já nevím co mi to přeběhlo najednou přes nos:o)

Krásný večer prožila jsem s tebou,
Ještě teď z nervozity mě nožky zebou,
Jak ses sklonil a byl jen tiše,
Když pohlédla sem ti do očí výše,

Pochopit že s tebou mi je tak krásně,
Že ty se chováš ke mně vzácně,
Tak odpusť mi co se dříve stalo,
Že po jiném se mé tělo ptalo…
Autor Gamy, 12.02.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí