Utopená v moři slov

Utopená v moři slov

Anotace: ...o knihách, knížkách a učebnicích. Věnovaná všem šťastně topícím se.

Sbírka: citová

Moře písmenek.
Ne, je to oceán.
Tisíce znamének
za větou čítám.

Pochopit,
co za slovy se skrývá,
velmi obtížné často bývá.
Přečíst
totiž není žádné umění.
Nejíst
mi nezabrání ve čtení.

Kniha je nic,
když není voňavá.
Je ještě víc,
když zápletka je chytlavá.

Žiju hlavní postavou,
strasti i radosti
prožívám si s ní.
Znám jí až ke kosti,
miluju ji.
Autor francouzka, 21.09.2011
Přečteno 297x
Tipy 17
Poslední tipující: Robin Marnolli, hloubavá, Bernadette, Loveless, tato22, Emmelia, labuť, E.T.Jane, Donne, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pochopit, co se v básních skrývá,
pro mne též obtížné bývá,
však tříbím si tím svojí mysl,
radost mi dá, naleznu-li smysl
:)
Díky za písmenka.RM.

08.12.2012 09:16:01 | Robin Marnolli

Přesně tak! :)

11.10.2011 18:31:00 | francouzka

Čtení - to jsou dveře fantazie, otevřené dokořán!

11.10.2011 08:39:00 | hloubavá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí